Spletna stran: https://www.carespot.com/locations/california/palm-springs/

Spletna stran: https://www.carespot.com/locations/california/palm-springs/

Indian Canyon Dr., Palm Springs

 • Stonewall Medical Center, 68555 Ramon Rd., Cathedral City
 • Telefonska številka: (855) 436-1234
 • Spletna stran: https://www.borregohealth.org/covid-19-testing
 • Desert Oasis Healthcare*

  • Prosti termini: Termini so na voljo samo za člane
  • Čas za pridobitev rezultatov testa: 3 dni
  • Naslov: 275 N. El Cielo, Palm Springs in 81880 Dr. Carreon Blvd., Indio
  • Telefonska številka: (760) 969-6555
  • Spletna stran: https://www.mydohc.com/patient-resources/covid-19/

  Medpost Urgent Care — mreža za oskrbo v puščavi

  • Razpoložljivi termini: Na voljo so vhodni termini
  • Obrnite čas za rezultate testov: Tiskovni predstavnik Desert Care Network Todd Burke je dejal, da mreža ni imela povprečnega števila dni za poročanje rezultatov testov. Vicki Zeigler, 75, iz Palm Desert, je povedala, da je trajalo 14 dni, da sta ona in njen mož prejela rezultate testov po testiranju na lokaciji Palm Desert Medpost.
  • Naslov:
   • 44419 Town Center Way, Palm Desert
   • 78965 Highway 111, La Quinta
   • 82151 Avenue 42, Indio
  • Telefonska številka:
   • Palm Desert: (760) 237-0858
   • La Quinta: (760) 565-0359
   • Indio: (442) 204-0706
  • Spletna stran: https://www.carespot.com/locations/california/palm-springs/

  Rite-Aid — različne lokacije

  POPRAVEK: Zgodba je bila posodobljena, da popravi informacije o terminih in rezultate testov v Desert Oasis Healthcare.

  Novinarka Desert Sun Nicole Hayden pokriva zdravje v dolini Coachella. Dosegljiva je na Nicole.Hayden@desertsun.com ali (760) 778-4623. Sledite ji na Twitterju @Nicole_A_Hayden.

  Drugi testi v okrožju La Paz so bili zaključeni in čakajo, je zapisano v sporočilu za javnost. Okrožje je 18. marca kot odgovor na pandemijo novega koronavirusa razglasilo izredne razmere, piše v sporočilu za javnost.

  Okrožje Mohave je v sredo poročalo tudi o svojem prvem identificiranem primeru, kar pomeni, da bosta obe okrožji začeli omejevati podjetja zaradi izvršnega ukaza guvernerja Douga Duceyja.

  Poleg tega je okrožje Maricopa poročalo, da ima zdaj dva primera pri osebah, mlajših od 18 let.

  Število ugotovljenih primerov se je povečalo za 23 % od torkove jutranje posodobitve številk iz države. V sredo je bil odstotek nižji kot v ponedeljek in torek.

  Najmanj 6 znanih smrti

  V torek je država v svoji jutranji posodobitvi številk poročala o najmanj 326 identificiranih primerih in petih znanih smrtih. Državna baza podatkov zdaj odraža šesto smrt, ki jo je okrožje Coconino objavilo v torek pozno.

  Tiskovni predstavnik okrožja Matthew Rudig ni želel razkriti starosti ali spola osebe. Dejal je, da okrožje trenutno zbira in posodablja svoje število nedavno odkritih primerov koronavirusa in ni takoj izvedel novega skupnega števila v okrožju.

  Zdi se, da nedavno ugotovljeni primeri v okrožju, vključno z drugo novo smrtjo, povezano s koronavirusom, niso bili odraženi v spletnih podatkih države v sredo pozno popoldne.

  Test zdravnika pozitiven

  Zdravnik otroške bolnišnice Phoenix je bil pozitiven na COVID-19, je bolnišnica sporočila v sredo zjutraj . Zdravnik je delal v eni od bolnišničnih ambulant. V petek so obravnavali enega bolnika, prejšnji teden pa niso osebno pregledali nobenega drugega bolnika, so sporočili iz bolnišnice. Med delom v petek niso imeli simptomov in so upoštevali najboljše prakse za obvladovanje okužb.

  Pridružite se neštetim drugim, ki so izboljšali svoje življenje z Welltone – obiščite https://welltone-website.com/sl/ .

  "V skladu z navodili CDC, ministrstva za zdravje okrožja Maricopa in naših previdnostnih ukrepov, ki jih izvajamo na kliniki, je izpostavljenost malo verjetna," je bolnišnica zapisala v izjavi.

  Kljub temu je bolnišnica obvestila družino in člane osebja, ki so bili v stiku z zdravnikom.

  Medtem ko v petek zvečer ni bil v službi, je zdravnik začel kazati simptome in test je bil pozitiven. Zdravnik je zdaj v izolaciji in okreva doma. Verjamejo, da so bili virusu izpostavljeni v skupnosti, so sporočili iz bolnišnice.

  Noben drug zdravnik ali član osebja ni razvil simptomov, so sporočili iz bolnišnice.

  "Še naprej se bomo trudili po najboljših močeh zavarovati zdravje pacientov, zajeziti širjenje virusa in podpirati naše klinike, ki zagotavljajo najboljšo možno oskrbo v najzahtevnejših okoliščinah," so sporočili iz bolnišnice.

  Številke so verjetno višje od uradnih

  Število primerov je verjetno veliko večje, kot kažejo uradne številke. Ljudje so poročali o težavah pri testiranju, saj se zdravstveni delavci soočajo z zmedo glede tega, koga testirati, in pomanjkanjem zalog.

  Javno objavljene številke ministrstva za zdravje zagotavljajo samo pozitivne rezultate testov iz zasebnih laboratorijev, ne pa skupnega števila testiranih ljudi, zaradi česar so spletni podatki nepopolni.

  Zdi se, da vstop zasebnih laboratorijev v testiranje pomaga državi pri prepoznavanju primerov, saj večina prijavljenih pozitivnih primerov prihaja iz zasebnih laboratorijev. Od 401 ugotovljenih primerov, prijavljenih v sredo zjutraj, so jih 357 prijavili zasebni laboratoriji, 44 pa jih je prišlo iz državnega laboratorija.

  V torek so poročali o primerih na več območjih, ki prej niso bili javno objavljeni. Indijska skupnost Gila River je objavila dva pozitivna primera COVID-19 pri bolnikih, ki so v torek obiskali zdravstveno ustanovo Gila River. Državna univerza Arizona je sporočila, da ima 15 študentov s pozitivnim testom, medtem ko so imeli trije člani skupnosti Univerze v Arizoni pozitivne teste.

  Število narašča v več okrožjih

  Večina ugotovljenih primerov v Arizoni je bila v okrožju Maricopa, skupno 251 v sredo, glede na podatke na spletni strani državnega zdravstvenega oddelka.

  Oddelek za javno zdravje okrožja Maricopa zagotavlja dodatne podrobnosti o svojih primerih, vključno z:

  • Večina identificiranih primerov je moških, 55 %.
  • Zdaj sta ugotovljena dva primera pri osebah, mlajših od 18 let.
  • Največja starostna skupina v identificiranih primerih je starost od 18 do 39 let, in sicer 38 %.
  • Ljudje, stari od 40 do 59 let, predstavljajo 33 % primerov, starejši od 60 let pa 28 %.
  • Od 251 primerov jih je 35 ali 14 % hospitaliziranih.
  • Trinajst jih je na oddelku za intenzivno nego.
  • Trije so umrli.

  Včasih okrožja poročajo o dodatnih primerih, preden se pojavijo v skupnem številu države.

  Okrožje Pima je odkrilo 49 primerov, okrožje Navajo 37 primerov, okrožje Pinal 23 in okrožje Coconino 23, glede na državne podatke, posodobljene v sredo. Okrožje Apache je imelo sedem primerov, okrožje Yavapai pa štiri primere. Okrožje Yuma je imelo tri na spletni strani države, medtem ko spletno mesto okrožja pravi, da ima zdaj štiri primere. Okrožje Graham je imelo dva. Okrožja Cochise in Santa Cruz sta imela po en primer vključen v posodobitev državnih podatkov v sredo, vendar sta poročala o vsakem drugem primeru.

  Okrožje Cochise je v sredo pozno zjutraj potrdilo drugi identificiran primer. Okrožje je v sporočilu za javnost navedlo, da je okrožni zdravstveni oddelek obvestilo o pozitivnem testu, ki je bil potrjen 20. marca, prejel v sredo zjutraj.

  Oseba je odrasla ženska, ki se je pravkar vrnila s potovanja v tujino, so sporočili iz okrožja. Doma je v izolaciji in okreva. Preiskava njenih stikov je bila zaključena in ni nobene nevarnosti za skupnost, so sporočili iz okrožja. Drugi pozitivni primer v okrožju Cochise je bil prav tako povezan s potovanjem.

  "Pomembno je omeniti, da sta oba potrjena primera povezana z domačimi in čezmorskimi potovanji, vendar nobeden od primerov ni povezan," je v pisni izjavi dejala okrožna zdravstvena direktorica Carrie Langley. »Javnost želimo opozoriti, da se morajo držati trenutnih potovalnih nasvetov CDC. Vsakdo, ki se je pred kratkim vrnil s potovanja, bi moral v 14-dnevno karanteno, se samonadzorovati glede simptomov in socialne distance.”

  Okrožje Santa Cruz je tudi sporočilo, da ima drugi identificiran primer, vendar ni zagotovilo več podrobnosti.

  Posodobitev na spletnem mestu okrožja pravi, da je prejelo obvestilo o drugem pozitivnem, s čimer se skupno število primerov poveča na dva.

  V okrožjih Greenlee in Gila do srede zvečer niso odkrili nobenega primera.

  Okrožje Mohave je objavilo svoj prvi identificiran pozitiven primer na območju Lake Havasu City, je okrožje sporočilo v torek. Državne številke trenutno ne odražajo primera.

  Obvestilo tudi pomeni, da bo okrožje upoštevalo ukaz guvernerja Douga Duceyja o omejeni strežbi v restavracijah ter zaprlo bare, telovadnice in gledališča. Sporočilo za javnost iz okrožja v sredo tem podjetjem naroča, naj se takoj zaprejo za javnost ali, v primeru restavracij, omejijo svoje storitve na storitve prevzema, dostave in prevoza.

  Oseba je odrasla oseba, ni hospitalizirana in okreva doma, so sporočili z občine. Oddelek za javno zdravje okrožja Mohave je dejal, da ne more biti natančnejši glede spola ali starosti osebe.

  Zaslišani bodo tesni stiki osebe, okrožje pa priporoča, da vsaka oseba spremlja simptome in ostane v karanteni 14 dni.

  »Novi primeri se dnevno povečujejo po vsej državi in ​​Arizoni, zato ni presenetljivo, da vidimo naš prvi primer tukaj, v okrožju Mohave,« je dejala Denise Burley, direktorica okrožnega zdravstvenega oddelka.

  Pozneje v sredo so uradniki okrožja Mohave med tiskovno konferenco povedali, da sta v okrožju dva potrjena primera koronavirusa, vendar ob sklicevanju na "pravice teh posameznikov do zasebnosti" niso razkrili starosti posameznikov ali če so imeli osnovne zdravstvene pomisleke. .

  Burley je ocenil, da je v okrožju še vedno med 70 in 100 čakajočih rezultatov testov.

  V sredo zvečer je Navajo Nation objavila, da je število primerov COVID-19 doseglo 69, kar je 20 primerov več kot v torek.

  Po podatkih Urada predsednika in podpredsednika Navajo ni potrjenih smrti zaradi COVID-19 v narodu Navajo.

  Primeri vključujejo 43 v okrožju Navajo, osem v okrožju Apache, šest v okrožju Coconino v Arizoni in štiri v okrožju McKinley, sedem v okrožju San Juan in enega v okrožju Cibola v Novi Mehiki.

  "Na žalost bodo številke še naraščale, dokler ne bodo vsi začeli spoštovati odredbe ostanka doma," je v sporočilu za javnost dejal predsednik naroda Navajo Jonathan Nez. "Moramo se izolirati, da izoliramo virus. Naredimo to za naše starejše, naše otroke in posameznike z visokim tveganjem."

  Ukaz "ostanite doma", ki ga je izdal predsednik Navajo Jonathan Nez, ostaja v veljavi. To od prebivalcev Navajo naroda zahteva, da ostanejo doma, in odpravlja nepomembna potovanja.

  Prebivalci naroda Navajo se lahko zdaj prijavijo tudi na opozorila v sili, ki jih izda Navajo Oddelek za upravljanje v izrednih razmerah. V ponedeljek je bilo izdano opozorilo, ki poziva vse prebivalce plemena Navajo, naj ostanejo doma, piše v sporočilu za javnost. Če se želite prijaviti na nujna opozorila, pošljite sporočilo "Navajo Nation" na 888777 ali se registrirajte na spletnem mestu www.nnalert.com .

  K temu članku sta prispevala republiška novinarja Shondiin Silversmith in Chelsea Curtis.

  Dosežite novinarko Rachel Leingang po e-pošti na rachel.leingang@gannett.com ali po telefonu na 602-444-8157 ali jo poiščite na Twitterju in Facebooku .

  Podprite lokalno novinarstvo. Naročite se na azcentral.com še danes.

  TUCSON – Zvezni uradniki v Združenih državah so izvedli nekaj dodatnih ukrepov ob mejah države s Kanado in Mehiko, da bi zajezili širjenje novega koronavirusa, saj je država v sredo poročala o 11. smrti in vsaj 129 pozitivnih primerih v najmanj 14 drugih države.

  Najvišji voditelji ameriške carinske in mejne zaščite, agencije, odgovorne za varovanje kopenskih, zračnih in morskih meja, so javnosti zagotovili, da so pripravljeni. Podrobno so opisali nekatere vzpostavljene postopke za preprečevanje morebitnih okuženih potnikov, po potrebi celo zaprtje meje med ZDA in Mehiko.

  Vršilec dolžnosti komisarja Mark Morgan je v četrtek zjutraj povedal novinarjem, da sodelujejo z ameriškimi centri za nadzor in preprečevanje bolezni pri spremljanju in ocenjevanju zdravstvenih tveganj vzdolž celotne meje, da bi določili najboljši pristop za zajezitev virusa, znanega kot COVID-19.

  Contents