Sole Treadmill Review: Τι να γνωρίζουμε

Sole Treadmill Review: Τι να γνωρίζουμε

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Οι διάδρομοι επιτρέπουν στους ανθρώπους να πάρουν τα οφέλη από το τρέξιμο χωρίς να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Το Sole Fitness προσφέρει διάδρομους για αγορά online, παράλληλα με άλλα αξεσουάρ και εξοπλισμό γυμναστικής.

Το τρέξιμο είναι ένας καλός τρόπος για τη βελτίωση της καρδιαγγειακής ικανότητας και την τόνωση της ψυχικής ευεξίας. Οι διάδρομοι είναι κατάλληλοι για άτομα όλων των επιπέδων γυμναστικής, καθώς ένα άτομο μπορεί συνήθως να προσαρμόσει την κλίση, την ταχύτητα και τη διάρκεια της προπόνησής τους ώστε να ταιριάζει στην ικανότητά τους.

Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε με περισσότερες λεπτομέρειες την μοναδική ικανότητα, συμπεριλαμβανομένης της φήμης του και τριών από τους διαδρόμους που πωλεί. Εξετάζουμε επίσης πώς η χρήση ενός διαδρόμου μπορεί να ωφελήσει την υγεία.

Επισκόπηση μάρκας

Η μοναδική γυμναστική που ξεκίνησε με την πώληση των προϊόντων γυμναστικής σε ομάδες ξενοδοχείων, όπως Hilton Hotels, Omni Hotels και Hotel Monaco. Ως αποτέλεσμα, ο εξοπλισμός είναι κατά κύριο λόγο κατάλληλος για χρήση στο δωμάτιο ή μικρά γυμναστήρια.

Η εταιρεία μετακόμισε στη συνέχεια στην πώληση των προϊόντων της απευθείας στους καταναλωτές-τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και μέσω λιανοπωλητών τούβλων και κονιάματος, όπως τα αθλητικά είδη του Dick. Η μοναδική καταλληλότητα παρέχει πολλά κομμάτια εξοπλισμού γυμναστικής, συμπεριλαμβανομένων:

 • Ποδήλατα άσκησης
 • Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η μοναδική ικανότητα έχει βαθμολογία 3,6 αστέρων από τα 5 στο TrustPilot.

  Οι θετικές κριτικές δηλώνουν ότι η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας απαντά αμέσως σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ερωτήματα. Άλλοι αναθεωρητές περιγράφουν τους διαδρόμους ως καλής ποιότητας και εύκολο στη συναρμολόγηση και τη χρήση. Οι αγοραστές σημειώνουν επίσης ότι ο εξοπλισμός γυμναστικής της μοναδικής φυσικής κατάστασης είναι ένας βολικός τρόπος για να εργαστείτε στο σπίτι, λέγοντας ότι λαμβάνουν παρόμοια οφέλη όπως θα λειτουργούσαν σε γυμναστήριο.

  Οι αρνητικές αναθεωρήσεις αναφέρουν δυσκολία στη συναρμολόγηση των μοναδικών προϊόντων γυμναστικής, με αρκετούς σχολιαστές να δηλώνουν ότι οι τρύπες σε διάφορα μέρη των διαδρόμων της μοναδικής ικανότητας δεν ευθυγραμμίζονται. Άλλοι δημιουργούν ανησυχίες για τα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Ορισμένοι αναθεωρητές δηλώνουν ότι τμήματα των προϊόντων της μοναδικής ικανότητας αποσπά τη συναρμολόγηση ή μετά από μόνο μια μικρή χρήση.

  Άλλοι αναθεωρητές δημιουργούν ανησυχίες σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας. Αρκετοί αγοραστές γράφουν ότι βίωσαν μακρές καθυστερήσεις παράδοσης και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την μοναδική ικανότητα. Άλλοι δηλώνουν ότι η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών δεν ήταν χρήσιμη κατά την επεξεργασία επιστρέφει και επιστρέφει.

  Προϊόντα

  Η Sole Fitness πωλεί αρκετά μοντέλα διαδρόμου. Η εταιρεία προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών σε οποιονδήποτε αγοράζει ένα μοναδικό διάδρομο ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό άσκησης.

  Σημειώστε ότι ο συγγραφέας δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται στην έρευνα.

  SOLE F63 TREADMILL

  Το μοναδικό διάδρομο F63 έχει συνδεσιμότητα Bluetooth, μια θύρα USB και έναν ενσωματωμένο κάτοχο δισκίων. Τα άτομα μπορούν να χρεώνουν τις συσκευές τους ενώ συνδέονται με προγράμματα γυμναστικής και επιλογές ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους.

  Αυτό το προϊόν έχει μέγιστη ταχύτητα 12 μιλίων ανά ώρα (MPH), κινητήρα 3,0 ίππων (HP) και 15 επίπεδα κλίσης. Έρχεται με έξι προκαθορισμένα προγράμματα. Η οθόνη LCD διαθέτει χαρακτηριστικό ενός τριμήνου και μετρά την ταχύτητα, την κλίση, τον χρόνο, την απόσταση, τις θερμίδες, τους παλμούς και το ρυθμό.

  Η εταιρεία δηλώνει ότι το κατάστρωμα ψιθυριστή μαξιλαριού του διαδρόμου είναι ευγενής στις αρθρώσεις. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν διακόπτη stop, αργή εκκίνηση και ασφαλή χαρακτηριστικά κλειδώματος όταν δεν χρησιμοποιείται.

  Το διάδρομο ζυγίζει 254 λίβρες (LB) και φιλοξενεί χρήστες που ζυγίζουν μέχρι 325 λίβρες είναι 66 ίντσες (σε) ύψος, 82 σε μήκος και 35 σε πλάτος. Αυτό το προϊόν διαθέτει επίσης τροχούς για να επιτρέψει την εύκολη μετακίνηση.

  Το διάδρομο συνοδεύεται από:

  • Εγγύηση 1 έτους για την Εργασία
  • Εγγύηση τριών ετών για ανταλλακτικά, ηλεκτρονικά και το κατάστρωμα
  • Εγγύηση ζωής για το κατάστημα Frame and Motor

  θύρα και ένα ολοκληρωμένο δισκίο. Τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά για να ακούσουν μουσική, να μεταδώσουν προγράμματα ή να χρεώνουν τις συσκευές τους ενώ εργάζονται.

  Το μοναδικό διάδρομο F80 έχει κινητήρα 3,5-hp, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει ταχύτητες 0,5-12 mph. Τα άτομα μπορούν να προσαρμόσουν την κλίση σε 15 διαφορετικά επίπεδα. Ο διάδρομος έρχεται με έξι προκαθορισμένα προγράμματα, δύο προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης και δύο προγράμματα καρδιακού ρυθμού.

  Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης ένα κατάστρωμα Whisper Whisper μαξιλάρι. Οι έλεγχοι στα υποβραχιόνια διευκολύνουν τους χρήστες να αλλάζουν τις ρυθμίσεις. Η κονσόλα εμφανίζει ταχύτητα, κλίση, χρόνο, απόσταση, θερμίδες, ρυθμό και παλμό. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο έχει παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού.

  Το διάδρομο ζυγίζει 278 λίβρες και μπορεί να φιλοξενήσει χρήστες που ζυγίζουν έως και 375 λίβρες. Είναι 66 σε ύψος, 82 σε μήκος και 37 σε πλάτος.

  Sole Fitness προσφέρει:

  • Εγγύηση 2 ετών για την Εργασία
  • Μια 5ετής εγγύηση σε ανταλλακτικά και ηλεκτρονικά
  • Εγγύηση διάρκειας ζωής στο κατάστρωμα, το κινητήρα και το πλαίσιο

  shop τώρα

  SOLE TT8 TREADMILL

  rack tablet και μια θύρα USB, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούσουν μουσική ή προγράμματα ροής.

  Αυτό το μοντέλο, το οποίο η εταιρεία λέει ότι παρέχει μια ομαλή, ήσυχη βόλτα, έχει κινητήρα 4,0 hp και μέγιστη ταχύτητα 12 mph. Δύο κινητήρες παίρνουν το διάδρομο σε 15 διαφορετικά επίπεδα κλίσης και έξι επίπεδα πτώσης. Το TT8 διαθέτει έξι τυποποιημένα προγράμματα, ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα και δύο προγράμματα καρδιακού ρυθμού.

  Η σόλα TT8 έχει μια κονσόλα 10,2-in και ελέγχει τα υποβραχιόνια για εύκολες αλλαγές στα μέσα της προπόνησης. Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες, υποβραχιόνιο καρδιακού ρυθμού και ιμάντα στήθους καρδιακού ρυθμού.

  Ο διάδρομος ζυγίζει 322 lb και μπορεί να φιλοξενήσει χρήστες που ζυγίζουν μέχρι 400 λίβρες. Είναι 58 σε ψηλά, 36 σε πλάτος και 82 σε μήκος, με περιοχή 22 σε 60 ίντσες << /p>

  Η εταιρεία προσφέρει:

  • Εγγύηση εργασίας 2 ετών
  • 5ετής εγγύηση για ηλεκτρονικά
  • Για το κατάστρωμα, το κινητήρα και το πλαίσιο

  κατάστημα τώρα

  εναλλακτικές λύσεις

  Οι άνθρωποι που εξετάζουν ένα μοναδικό διάδρομο μπορούν επίσης να διερευνήσουν άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων:

   Li> NordicTrack Treadmills: Αυτή η εταιρεία προσφέρει δύο διαδρόμους που είναι διαθέσιμα για αγορά online. Αυτά τα μοντέλα έχουν μεταβλητές κλίσεις, διαδραστική εξατομικευμένη κατάρτιση, ποικιλία εκπαιδευτών και ενσωματωμένες οθόνες έξυπνων αφής.
  • Treadmills Horizon: Τα στούντιο στούντιο στούντιο της εταιρείας και η κατάρτιση διαστήματος, ενώ οι διάδρομοι της σειράς GO προσφέρουν διάφορα χαρακτηριστικά κατάλληλα για άτομα όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης.
  • Schwinn Ellipticals: Τα ελλειπτικά προσφέρουν μια καρδιαγγειακή προπόνηση που είναι παρόμοια με το τρέξιμο αλλά χαμηλό αντίκτυπο. Η άσκηση χαμηλής επίπτωσης μπορεί να βελτιώσει την καρδιαγγειακή και φυσική κατάσταση χωρίς να ασκεί υπερβολική πίεση στις αρθρώσεις. Τα ελλειπτικά του Schwinn διαθέτουν κινητά τιμόνια, διάφορες ρυθμίσεις κλίσης και διάφορα ενσωματωμένα προγράμματα που ταιριάζουν σε άτομα διαφορετικών επιπέδων γυμναστικής.

  Treadmills and Health

  Η τακτική σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη για τη σωματική και ψυχική υγεία. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δηλώνουν ότι η τακτική άσκηση θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη 1 στους 10 πρόωρους θανάτους και να μειώσει τον κίνδυνο σοβαρών καταστάσεων υγείας, όπως ο καρκίνος και οι καρδιακές παθήσεις.

  Άσκηση μπορεί επίσης να ωφελήσει τους ανθρώπους από:

  • Μείωση του κινδύνου ανάπτυξης κατάθλιψης και άγχους
  • Φτάνουν και διατηρούν ένα μέτριο βάρος
  • μειώνοντας τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2, καρδιαγγειακές παθήσεις και μερικούς καρκίνους
  • ενίσχυση των οστών και των μυών
  • Πτώση σε ηλικιωμένους ενήλικες
  • Διατηρώντας τις δεξιότητες σκέψης, μάθησης και κρίσης Sharp

  Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη για την υγεία της άσκησης εδώ.

  Οι διάδρομοι μπορούν να επιτρέψουν στους ανθρώπους να συμμετέχουν σε σωματική δραστηριότητα από το σπίτι. Επιπλέον, η έρευνα δείχνει ότι οι διάδρομοι έχουν πολλά οφέλη για την υγεία.

  Μια μελέτη σε ζώα διαπίστωσε ότι η μακροπρόθεσμη μέτρια χρήση διαδρόμου προάγει τους μηχανισμούς καταπόνησης σε αρουραίους. Πάνω από 32 εβδομάδες, οι ερευνητές εξέτασαν τις απαντήσεις των ζώων σε αγχωτικές καταστάσεις πριν και μετά την άσκηση σε διάδρομο. Τα αποτελέσματα έδειξαν καλύτερη απόδοση μετά την άσκηση. Οι ερευνητές υποδεικνύουν ότι τα διάδρομα μπορεί να προσφέρουν παρόμοιους μηχανισμούς καταπόνησης στον άνθρωπο.

  Μια μικρή μελέτη 2021 που περιλαμβάνει εννέα υγιή αρσενικά υποδηλώνει ότι τα διάδρομα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προώθησης της οξείδωσης λίπους, της διαδικασίας με την οποία το σώμα καίει λίπος. Οι ερευνητές διερεύνησαν τις επιπτώσεις των διαδρόμων, των ελλειπτικών και των μηχανών κωπηλασίας. Η άσκηση σε διάδρομο οδήγησε σε μεγαλύτερη οξείδωση λίπους από την άσκηση χρησιμοποιώντας τον άλλο εξοπλισμό.

  Επιπλέον, η έρευνα 2017 δείχνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να τρέξουν μακρύτερα και να βιώσουν υψηλότερους καρδιακούς ρυθμούς εάν μπορούν να επιλέξουν αυτό που ακούνε κατά τη χρήση ενός διαδρόμου. Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι οι συμμετέχοντες που άκουγαν τους ήχους της φύσης ανέφεραν ότι αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι από εκείνους που άκουσαν τη δική τους μουσική. Οι διάδρομοι για οικιακή χρήση συχνά επιτρέπουν στους ανθρώπους να ακούσουν τη δική τους μουσική ή ψυχαγωγία, η οποία μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους γυμναστικής τους.

  Περίληψη

  Τα διάδρομα προσφέρουν έναν βολικό τρόπο για τους ανθρώπους να κερδίσουν τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας στο σπίτι. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης αρκετών συνθηκών υγείας, όπως ο διαβήτης τύπου 2 και ορισμένοι καρκίνοι.

  Η Sole Fitness προσφέρει αρκετούς διαδρόμους για αγορά online. Κάθε διάδρομος έχει μεταβλητές κλίσεις και διάφορα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους ανθρώπους να ακούν μουσική ή να παρακολουθούν προγράμματα κατά την άσκηση.

  Ιατρικές ειδήσεις Σήμερα έχει αυστηρές οδηγίες προμήθειας και αντλεί μόνο από μελέτες που αξιολογούνται από ομοτίμους, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και ιατρικά περιοδικά και ενώσεις. Αποφεύγουμε τη χρήση τριτογενών αναφορών. Συνδέουμε τις πρωταρχικές πηγές – συμπεριλαμβανομένων των μελετών, των επιστημονικών αναφορών και των στατιστικών στοιχείων – σε κάθε άρθρο και επίσης τις απαριθμούν στο τμήμα πόρων στο κάτω μέρος των άρθρων μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενό μας είναι ακριβές και τρέχον διαβάζοντας την πολιτική συντακτικής μας.