Romaine a Balsamikus Ecet és a citrom olívaolajban dobott.

Romaine a Balsamikus Ecet és a citrom olívaolajban dobott.

Nagyon kellemetlen volt. De a dolgok 12:30 körül megtisztultak, és úgy döntöttem, hogy biciklizek az edzőterembe, hogy sok friss levegőben lélegezzenek. A testem jól érzi magát – ez csak az orrom! Nagyon robbant odakint! Az edzőteremben csak 20 percet tettem a mostohaanyán egy alsó szinten, és hazamentem. Ne aggódjon, nagyon jól fertőtlenítettem a gépet mind a előtt, mind után.

14: 00kor hazaértem és zuhanyoztam. Ma nincs sok étvágyam, de meg tudtam mondani, hogy mélyen éhes voltam. Mivel nem voltam élelmiszerbolt, a választásom keményen főtt tojás saláta szendvics vagy konzerv/dobozos/fagyasztott leves volt. Úgy döntöttem, hogy egy csirke-y leves a hidegemért.

Néhány héttel ezelőtt eladásra kerültem ezeket a csendes -óceáni leveseket, és remélem, hogy kevésbé lesznek „konzerv leves”, mert a csendes -óceáni dobozos levesek annyira fantasztikusak. Adnék ennek a srácnak a B+-ot. Jó volt, de nem nagyszerű. Meg tudtam volna csinálni a karcsú durva hagymát, de lehetetlen hagyma-mentes leves megtalálása. Valószínűleg nem vásárolnám meg újra, de élveztem, és sokkal jobb volt, mint sok más konzerv leves, ami életemben volt. Szükségem volt egy kis fűszerre!

olívaolajjal szitált egy darab pirítós is

és egy huuuuuge grapefruit

Elmegyek egy szórakoztató vásárlási ügyet, és visszatérek, és visszatérek. Vegyen be egy szunyókálást, és készüljön fel a belvárosba, ahol a randevúkra zajlik! Találkozunk mindannyian 2009 -ben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tegnapi zene egy része nem tudom abbahagyni a táncolást !!

no Air

Vérző szerelem

whatcha say

i Érzés

Valaki azt mondta nekem, hogy

Matt azt mondja, hogy néhány nap múlva beteg leszek ezekről a dalokról. Azt hiszem, nem!

11: 30 -kor elmentem az edzőterembe az autómban. Szomorúság. Utálom az esőt + vezetést. Túl párás lesz a kocsimban! Rengeteg energiám volt az edzőteremben – talán ez volt az a gomba kávé!? 30 percet tettem a Stairmaster -en a Real Simple -rel – a leggyorsabb lépcsőmászás, amelyet egész évben végeztem! Vége volt egy szívverésben. A tanúvallomást a fejemben a lépcső tetejéről is gyakoroltam. Aztán a mókusba költöztem (lásd a Q+A oldalt!), És befejeztem a nappali szobámban, amely a zuhanyba szállított. Egy hatalmas tál joghurt + tök 9: 30 -kor meg fogja csinálni. De enni kellett, hogy eljuthassak az osztályba, tehát egy szép kis ebédet készítettem.

spenót saláta pirított mandulával és ohnutokkal szárított málna, néhány St. Helena konyhával bogyós balzsam

plusz egy magas öt szálas zsemle – friss a sütőből! – Nuttzo és TJ tökvajjal. A nuttzo és a zsemle lenmagjai között ez egy ropogós szerelmesek ideális harapás volt. Go!

Van egy érzésem, hogy hamarosan kapunk néhány fagyos tempót. Karácsony előtt indokolatlanul meleg (és indokolatlanul felhős) időjárás voltunk. Valójában az egyetlen szörnyű hónap Észak -Karolinában január. Bármelyik nap eljön a hideg időjárás, de szerencsére nincs sokáig, amíg visszatérünk a 60 -as években. Semmi jelentős – csak a dolgok mozgatása, a zsúfolt sarkok tisztítása stb. Két fő szobát akartam átrendezni, de a férj megvétózta a döntést. Gondolom, hogy ez az egész nap a házassági kompromisszumról szól! Nem éheztem, de üresnek éreztem magam az összes házimunkámból. Egy csomó cuccot kombináltam a hűtőszekrényünkben ebbe a nagy salátába:

Romaine, a BALASCH ECIG -ben és a citrom -olívaolaj -olajkoli + karfiolba dobva (amelyet egy percig párosítottam a mikrotátban) Sárgarépa + Green Pepper1/2 egy csésze csésze csésze A maradék lima bab + fekete szemű pea1/4 csésze házi hummusome kecskesajt sprinklessa kevés kandírozott mandula

Az oldalon volt egy darab maradványos lenfajtás-

Több kitöltő volt, mint mindennel Azok a bab + hummus ott.

Olyan szomjas voltam az utóbbi időben. Nem iszom elegendő vizet télen a hidegségi problémáim miatt, ezért a délutáni részben nagy narancssárga csészét iszom magam.

Ebéd után (amikor a kattintson ide további információkért nap kijött) a férj és én a házunk közelében lévő bevásárlóközpontba sétáltunk, és visszafuthatunk. Sajnos a napot most ismét felhők rejtik el 🙁

hogy több cuccot csinálj! Öröm – csak egy kis Karen akció! Megállt jó barátjával, Mary -vel, hogy köszönjön –

[Köszönet azoknak, akik Karenről kérdezték. Nagyon durva pár napja volt közvetlenül a kezelések után, de aztán összegyűlik, és sokkal jobban érzi magát a két hétig a következőig. Ma nagyon jól teljesít – főleg a szórakozással, hogy szórakoztatja! A ház.

kamra kapcsok! Ezek a srácok egészek voltak, és úgy döntöttem, hogy jobban szeretem az apróra vágott verziót. vacsorára. Keverés és egyezés annak alapján, hogy mi van raktáron. Használhat bármilyen konzervfehérje -forrást – kagyló, szardínia, tonhal, fagyasztott garnélarák, babok Bármely sajt van a kezedben – feta, kecske, parmezán.Az minden tetszik zöldség! Fiatalabb

összetevők

1 Can apróra vágott kagyló (vagy tonhal vagy szardínia) ~ 1,5 csésze paradicsomszósz Nello mártás kőzetek! H3> Utasítások

főzz a tészta sózott vízkombinált szószban, kagylóban, paradicsomban és zöldeknél egy közepes mártás serpenyőben. Melegítsünk egy forralni. És figyeltem a Bill Maher vallásos dokumentumfilmjét. Nagyon tetszettünk – ajánlottuk a Netflix -nek! Azt hiszem, nem bocsátott meg nekem a tegnap este. !

További hozzászólások a Kath -tól:

Sziasztok !!! Anya tartózkodása alatt kétszer kérte a felvert banán zabliszt, és azt kell mondanom, hogy hiányzott! A jó öreg krémes zabpehely tetején, a NatureBox granolával és a Drippy 365 mandulavajjal. Szomorú vagyok, hogy nem kaptunk semmilyen fényképet róluk. Az egész zápor után odamentünk a pékségbe ebédre. Plusz egy kis darab pesto parm az oldalán, és egy süti harapás a desszerthez! Szeretnénk összehozni anyukáinkat, és egy újszülöttnél könnyebb volt ebédelni a helyén, mint kimenni vagy a házunkba, tehát végül pizzát hoztunk és nagy salátát készítettünk.

Finom és nagyszerű társaság! Amíg a Sayas el nem kezdett harcolni a műanyag süteményszeletek felett; )

Egy újabb elmulasztott étkezés – dátum éjszaka Maya -ban! Matt és én hétfő este kimentünk, és nehezen találtunk nyitott helyet. A lábamat 4 hüvelyk fagyasztott slushba belemerültem, miközben kiszálltam a kocsiból, és úgy tűnt, hogy a West Main St. -nél minden bezárt – Maya kivételével. Csodálatos áldás, mert elfelejtettem, mennyire szeretem ott! Volt egy vidám szerverünk és egy nagyszerű étkezés. Omg. Matt bordákkal, karfiolokkal és kekszekkel rendelkezik.

és ez. A méhnek hívott Smokey -nak, az almásfa füstölt sós perem, a mézes whisky és a szóda volt. Remélem, hogy forró és napos, ahol élsz. A legjobban a munkám iránti szeretet a rugalmasság. Időnként éjszaka (és minden hétvégén!) Dolgozom a hétköznapokon a hétköznapok szabadidejére cserébe. Tegnap este úgy éreztem, hogy a listámon keresztül tölttem fel, ezért későn írtam a Berf -hozzászólásokat, és néhány extra dolgot tettem az üzlet blog oldalán. Olyan jó érzés, hogy felébredek, és reggelre tegyem őket a listámról!

6: 15 -kor felébredtem, amikor Matt felállt, és nem tudtam aludni. Sok idő arra, hogy forró zabliszt készítsen!

Készítettem egy tálot, amelyben minden belsejében van: edző zab, tej, őszibarack, áfonya, chia mag, vanília, túró, napraforgó vaj.

jeges kávé a forró

kiegyensúlyozásához az egyetlen negatív az előrelépéshez: Most a kevésbé kívánatos feladatok előtérbe kerülnek:)

További hozzászólások: Kath:

Fiú, nem is emlékszem, hogyan kezdődött el ez a hétvége – hadd hivatkozzak a fotó időbélyegére!

ahhh igen, szombat reggeli! Tojás, pirított és vajas tekercs, gyümölcs. Mazen és én kivettük a babakocsit egy olyan város körüli futáshoz, amely a teherautóhoz landolt minket! A Charlottesville -i Montessori Iskola feltette az IX projektet mindenféle teherautóval tele volt – valóban kisgyermek álma! és ülni kellett a sok ember vezető ülésén. Ideje volt lemenni, és hagyni, hogy valaki más forduljon. Már említettem egy quesadillát az M -nek, tehát elmentünk vadászni a belvárosi bevásárlóközpontban. Cinema Taco a mentéshez! Finom! Várjuk ezt az eseményt egész évben 🙂

juleps, nagyszerű ételek és sok barátok! Az este bent megy, hogy megnézze a nagy versenyt. 5 dolláros tétet tettem a lövöldözésre, és közel 70 dolláros készpénzzel elmentem! A második hely nem annyira kopott, mivel az első helyezettnek a nyerteseknek 4 útra kellett osztaniuk a potot. (Csak egy tojásunk volt!)

Elsújtottunk néhány finom driftway kávét, amelyet reggelen keresztül elküldtem a mintába. A hátrafelé futballjátékok. Megnyertük az elsőt, és megkötöttük a másodikat. Körülbelül 8,5 mérföldet fedeztem le az állkapocsom szerint. A lábam nem olyan fáradt, de a lábam és a bokám annyira fájó volt a második játék végére. A lábam mindig a leggyengébb láncszem. Ráadásul egy nagyszerű betakarítási süti, amely azonnal hazatérés után azonnal! Volt csúszkák, tortilla chips guac -szal, egy csomó grillezett zöldség és saláta. a nyáron

További hozzászólások Kath -tól:

Nem vagyok túl jól ma 🙁 Túl sok bor tegnap fejfájásnak és lassúnak éreztem magam. Nincs meghajtó vagy energiám, hogy bármit is tegyek! Szerencsére még mindig sikerült sokat csinálni, de lelkesedés nélkül.

reggel közepén megpróbáltam kijavítani azt, ami a testemben volt az egyensúlyban, a HLS szajré táskából származó búzafűvel. A jégen keresztül volt a csodálatos fűszúrásomban.

Rossz ízű volt. De jól esett. A jégen keresztüli tálalás segít.

Akkor a második trükköt tettem az eszközkészletben: jóga. Terveztem, hogy ma egy osztályba megyek, de csak nem éreztem, ezért inkább Dave Farmarral játszottam. Megtettem ezt a 60 perces áramlási osztályt és a WOW -t – a legnehezebb osztály, amit egy hónap alatt csináltam! Dave fantasztikus, és határozottan tudja, hogyan lehet izzadni.

Szeretné tudni, mennyire koncentráltam? Néztem, ahogy a Mailman felfelé és lefelé sétál az utcánkon az I. és a Chataranga harcosának hullámvölgyei között. Tudtam, hogy a levelek ideje van! Arra gondoltam, hogy láttam, hogy elhagyja a tornácunkat, és ellenállt a vágynak, hogy ellenőrizze a postaládát (szeretem a leveleket, a számlákat és az összeset), hogy a jógára összpontosítsam (egyértelműen nagyon koncentrált voltam 😉). Büszke voltam magamra, hogy a szőnyegemre maradtam.

Miután az osztályom véget ért, csak a postafiókba ugrottam, hogy észrevegyem, hogy kihagyta a házunkat! A kimenő leveleim még mindig ott voltak, és nem volt semmi új, amire 🙁

Biztos vagyok benne, hogy van valami lecke ebben a forgatókönyvben a fókuszról és a meditációról – valaki segítsen nekem!

***

Jobban éreztem magam a jóga után, még néhány munkába szorítottam, majd későn ebédeltem Matt -kel.

Keményen főzött két tojást, hogy zöldség-nehéz tojás salátává váljon.

amelyet ropogós pirítóson szolgáltunk fel. Úgy gondolom, hogy ennek sárgarépa, zöld bors, tojás, savanyúság, mustár, mayo és paprika volt.

Én voltam a Kale Chips felelős.

A ketchup kiszolgálására szolgáló eszköz, ezek voltak a leginkább tökéletesen ropogós kelkáposzta chipsek! –

Remélhetőleg mindezek a tápanyagok jobban érzem magam!

Hé Nézd – Mamapea vagyok!

Van egy találkozónk a nagyszerű betakarításhoz ma délután, és el kell mennem néhány szép ruhát és mosolyt! Egy kicsit egy déli sétára indultam a szomszédságomban, miközben anyámmal beszélgettem. Hiszek az aktív pihenőnapokban, mint Meghann. Reggel megvan a verseny a gyógymódért, és tegnap kissé fáj a Sarah -szal folytatott futásomtól, így úgy döntöttem, hogy egy séta tökéletes lesz. Amikor a versenyek előtt teljes pihenést veszek, a szokásosnál lassúbbnak érzem magam (vízmegtartás?), Tehát a legjobb tevékenység számomra csak valami könnyű. Egy órát beszéltem anyámmal – ez biztosan gyorsan ment!

13 órakor készen voltam az ebédre.

Készítettem egy salátát a ház néhány szórakoztató összetevőjéből. Fiú a kecskesajt jó lenne ebben! Nagyon hiányzott. apróra vágott datestoasted ohnuts.com tökmagok

Az oldalon volt egy szelet nagy betakarítási dakota kenyér, túróval, Fortnum és Mason málna lekvár tetején, és néhányuk keverjük össze a granolát. Teljesen szórakoztató kombináció! BRUTTÓ. Arra készteti, hogy a test valahol romlik. Kihúztam a függönyt, de nem láttam semmit. Eeeeks. Matt szunyókál, és egy kicsit később kirándulhatunk néhány élelmiszerboltra.