Există multe motive pentru care poți solicita un specialist în viața copilului

Există multe motive pentru care poți solicita un specialist în viața copilului

Alte mărci precum Mommy’s Helper fac un ham căptușit care se fixează peste umeri și în jurul pieptului, evitând presiunea asupra zonelor sensibile.

Brățări de urmărire

Introducerea Airtag-urilor și a altor dispozitive similare de urmărire Bluetooth a adus liniște sufletească celor care își pierd frecvent cheile și portofelul. Așa că, poate, este firesc ca unii părinți să fi aplicat ideea copiilor lor, atașându-le și ei Airtags. Cu toate acestea, Apple le-a sfătuit părinților să-și folosească produsul doar pentru a urmări articolele, deoarece se bazează pe Bluetooth și, prin urmare, necesită apropierea dispozitivelor din apropiere pentru a-i alerta cu privire la locațiile de urmărire.

Jiobit produce dispozitive de urmărire a locației încheieturii mâinii care utilizează GPS. Aceasta înseamnă că nu se bazează pe apropierea de dispozitive conectate la internet și are o conexiune proprie sigură. În plus, permite mai multor persoane să partajeze informații despre locație, astfel încât părinții, bunicii și babysitterele sunt toți pe aceeași pagină dacă doriți să fie. Este, de asemenea, certificat COPPA, așa că fiți siguri că informațiile copilului dumneavoastră sunt în siguranță și protejate.

AngelSense este o altă opțiune de urmărire prin GPS care este comercializată în mod special pentru părinții cu copii cu autism sau nevoi speciale. Include un difuzor cu 2 căi și un buton SOS, astfel încât să puteți comunica cu copilul dumneavoastră dacă este pierdut sau în pericol. Un studiu din Pediatrie a constatat că 49% dintre copiii cu tulburări din spectrul autist au dispărut suficient de mult pentru a provoca îngrijorarea părinților cel puțin o dată.

Lucruri de luat în considerare

Dacă alegeți să utilizați o brățară de siguranță pentru copii sau un dispozitiv anti-pierdere de vreun fel, țineți cont de acestea pentru a găsi potrivirea potrivită pentru copilul dvs.

 • Material. Pentru brățări de încheietură, luați în considerare materialul. Există o căptușeală adecvată pentru a proteja în timpul tragerii? Este materialul respirabil pentru a preveni erupțiile cutanate? Copilul dumneavoastră are anumite alergii la țesături?
 • Personalitate. Este copilul tău dispus să fie legat de tine sau purtarea unei brățări le intensifică tendințele de alergare? Înțeleg ei scopul purtării unui tracker GPS? Lasă-i să aibă intrare.
 • Metoda de îndepărtare. Unele brățări anti-pierdere se asigură copiilor folosind magneți sau încuietori care necesită chei. Sunt suficient de agile pentru a se zvârcoli din ea?
 • Informații de contact. Unele brățări de siguranță pentru copii găzduiesc spațiu pentru numerele de telefon ale părinților sau alte informații de contact. Există chiar și tatuaje temporare pe care poți scrie un număr de telefon înainte de a aplica copilului tău!
 • Ai un plan. Pierderea noțiunii unui copil poate provoca panică atât pentru părinți, cât și pentru copii. Chiar dacă familia ta folosește un dispozitiv anti-pierdere, comunică-i copilului tău un plan. Ar trebui să rămână într-un singur loc până când le găsiți? Sau căutați cel mai apropiat adult sigur? Sau apăsați un buton SOS pe un dispozitiv?
 • Ține o fotografie cu tine. Indiferent dacă este pe telefonul tău sau pe o fotografie fizică păstrată în portofel, a avea o fotografie ușor accesibilă a copilului tău te va ajuta în cazul în care ai nevoie să recrutezi ajutor în căutarea copilului tău.

Utilizarea unui dispozitiv anti-pierdere pentru copilul dumneavoastră este o alegere personală bazată pe personalitatea copilului dumneavoastră, percepția asupra siguranței și nivelul de confort cu mediul înconjurător. Sunt disponibile o gamă largă de opțiuni, de la produse ieftine până la produse de ultimă generație, cu toate clopotele și fluierele.

Pe măsură ce utilizarea telefonului mobil crește, părinții navighează pe noi teritorii despre dacă și când copiii lor ar trebui să aibă smartphone-uri. Nu este surprinzător că 85% dintre americani dețin un smartphone, așa că sunt conectați în mod constant și constant la un fel de tehnologie – multe valoroase și demne, altele o distragere a atenției.

Recomandări cheie:

 • Există un număr tot mai mare de cercetări care vizează înțelegerea modului în care utilizarea smartphone-ului afectează copiii.
 • Deși este important să luați în considerare cât de des și pentru cât timp folosește copilul dvs. tehnologia, este, de asemenea, important să vă familiarizați cu conținutul cu care este implicat.
 • Smartphone-urile creează acces la învățare și informații. Mulți adolescenți le folosesc pentru rețelele sociale, care pot avea efecte negative asupra sănătății mintale.
 • Creați un plan de timp pe ecran pentru familia dvs.

Drept urmare, importanța accesului la tehnologia mobilă este de prim rang pentru mulți părinți. Cu toate acestea, 71% dintre părinți cred că smartphone-urile au potențialul de a face mai mult rău decât bine copiilor lor. Deci, ce spune cercetarea? Citiți mai departe pentru a descoperi cinci sfaturi susținute de cercetări pentru a modera utilizarea telefonului de către copilul dvs.

Ce spune cercetarea?

Există un număr tot mai mare de cercetări care examinează utilizarea smartphone-urilor la copii. Unele studii evaluează impactul utilizării dispozitivelor mobile pe baza frecvenței de utilizare sau a timpului petrecut pe dispozitive. Un astfel de studiu a evaluat impactul asupra dezvoltării utilizării dispozitivelor mobile în rândul copiilor de 6 ani din Japonia, concluzionand că utilizarea frecventă sau lungă a dispozitivelor mobile este legată de probleme de comportament datorate izolării sociale, scăderii atenției și lipsei diverselor experiențe de învățare. .

Alte studii evaluează impactul utilizării rețelelor sociale asupra anumitor categorii demografice. De exemplu, un studiu recent a constatat că, în general, utilizarea mai mare a rețelelor sociale scade stima de sine în rândul adolescenților . Cu toate acestea, rezultatele au variat în sensul că adolescenții cu stima de sine mai scăzută au folosit uneori cu succes rețelele sociale pentru a-și crește stima de sine.

Un nou studiu a examinat impactul utilizării telefonului mobil asupra copiilor cu venituri mici, Latinx, pe baza vârstei la care au devenit posesori de smartphone-uri. Cercetătorii au evaluat sănătatea mintală a unui grup de participanți cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani, notele școlare și calitatea somnului pe parcursul mai multor ani și au descoperit că vârsta de achiziție a telefonului mobil nu a afectat acești factori. Totuși, ei sugerează că, deși pot exista beneficii ale utilizării smartphone-ului la vârste mai mici – cum ar fi accesul la oportunități de învățare, conexiune fiabilă la internet și expunerea la informații despre sănătatea publică – utilizarea smartphone-ului ar putea avea mai multe efecte negative mai târziu în pubertate. Cercetătorii au sugerat că este timpul să nu mai luăm în considerare doar frecvența și durata utilizării smartphone-ului și să începem dietoll-official.top să evaluăm calitatea în care sunt implicați copiii din media.

COVID a accelerat utilizarea dispozitivelor mobile

Mai multe sondaje recente documentează creșterea utilizării tehnologiei, accelerată de pandemia COVID-19. În funcție de vârstă, rasă, sex și venit, utilizarea smartphone-urilor este în mare parte în creștere. De exemplu, un sondaj Common Sense Media din 2021 a constatat că utilizarea ecranului continuă să crească în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani și o mare parte din acest timp este petrecut pe rețelele sociale.

Ce să faci din asta? Utilizarea tehnologiei se intersectează cu împrejurimile copiilor la școală și acasă. Pe măsură ce sistemele educaționale adoptă tehnologia în mediile de învățare, copiilor li se cere adesea să aibă abilități digitale la școală și să dezvolte autosuficiență prin misiuni și activități în ritm propriu. Unii spun că smartphone-urile îmbunătățesc învățarea digitală prin expunerea la aplicații educaționale, jocuri și programe de învățare a limbilor străine. Smartphone-urile oferă, de asemenea, acces la internet celor mai afectați de decalajul digital – diferența dintre cine are și cine nu are acces la tehnologie digitală, cum ar fi computerele, internetul, tabletele și smartphone-urile.

Faceți un plan de timp pe ecran cu copilul dvs

Cercetările indică faptul că, deși nu toată utilizarea smartphone-ului este dăunătoare, mai mulți copii petrec mai mult timp pe ecran pe rețelele sociale, ceea ce are consecințe precum creșterea numărului de cazuri de anxietate și depresie. Deci, indiferent dacă copilul dumneavoastră are un smartphone sau dacă încercați să determinați cum și când veți oferi unul, iată cinci sfaturi pentru o utilizare sănătoasă a smartphone-ului.

 • Implementați zone și ore fără ecran în casa dvs. Păstrarea unor camere și ore din zi fără distrageri digitale poate promova legăturile de familie și alte activități.
 • Învață să folosești controlul parental. Puteți face acest lucru pe comenzile încorporate ale unui dispozitiv sau prin aplicații de monitorizare.
 • Luați în considerare utilizarea tehnologiei adecvată pentru dezvoltare. De exemplu, Academia Americană de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului recomandă ca tot timpul petrecut pe ecran pentru copiii de 2 ani și sub să fie exclusiv educațional. Pe măsură ce copiii cresc, oferiți ecrane limitate pentru timpul liber, dar evitați să le folosiți pentru a calma crizele de furie sau ca distragere a atenției pe timp de noapte.
 • Aflați ce face copilul dvs. Folosiți-le interesele media pentru a avea conversații despre confidențialitatea și siguranța online.
 • Învață strategii de coping. Mai ales dacă copilul dvs. folosește rețelele sociale, este important să-l echipați cu abilități de recunoaștere a feedback-ului negativ, a agresiunii și a sentimentelor de anxietate sau depresie.

Fiecare familie are nevoi și idei unice despre utilizarea tehnologiei. Dacă copilul dvs. are un smartphone sau vă gândiți să oferiți unul, faceți împreună un plan de timp pe ecran și verificați în mod regulat despre utilizarea lor și cum îl puteți sprijini.

A fi un copil într-un mediu medical poate fi înfricoșător și plin de necunoscute. Echipamentele necunoscute, terminologia medicală complexă și diferite persoane care oferă instrucțiuni sau pun întrebări pot fi copleșitoare pentru copii. Din fericire, rolul specialiștilor în viața copilului îi poate ajuta să facă față stresului medical și traumelor.

Recomandări cheie:

 • Specialiștii în viața copilului sunt profesioniști din domeniul sănătății care lucrează în medii medicale pentru a sprijini copiii și familiile, de la copilărie până la adolescență.
 • Ei pot minimiza anxietatea prin pregătirea psihologică, managementul durerii, jocul terapeutic, sprijinul familiei și educația medicală.
 • Există multe motive pentru care poți solicita un specialist în viața copilului. Fiecare copil este diferit și are nevoie de sprijin în moduri diferite, mare sau mic.
 • Specialiștii în viața copiilor lucrează într-o gamă largă de situații. Întrebați furnizorul dvs. de asistență medicală cum să intrați în contact cu unul.

Rolul specialiștilor în viața copilului

Pe scurt, specialiștii în viața copilului urmăresc să reducă impactul negativ al evenimentelor stresante în mediile de asistență medicală pentru toți copiii – sugari până la adolescenți. Aceștia se angajează cu copiii în moduri adecvate dezvoltării, folosind tehnici liniștitoare, jocuri terapeutice, explicând diagnostice medicale prin traducerea terminologiei medicale și multe altele. Și nu lucrează doar în spitale. Specialiștii în viața copiilor au o gamă largă și pot lucra în clinici, în medii comunitare, organizații de advocacy pentru copii și armată.

Acreditările de specialist în viața copilului includ o diplomă de licență în domenii legate de nevoile psihosociale și de dezvoltare ale copiilor și ale familiilor acestora, precum și cursuri suplimentare, un stagiu supravegheat și un test de certificare.

Contents