Egyetlen futópad -áttekintés: Mit kell tudni

Egyetlen futópad -áttekintés: Mit kell tudni

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

A futópadok lehetővé teszik az emberek számára, hogy otthonaik elhagyása nélkül megkapják a futást. Az egyetlen fitnesz kínál futópadokat online vásárláshoz, más fitnesz kiegészítők és felszerelések mellett.

A futás jó módszer a kardiovaszkuláris fitnesz javítására és a mentális jólét növelésére. A futópadok minden fitneszszintű emberek számára alkalmasak, mivel az ember általában képes az edzésük lejtését, sebességét és időtartamát a képességüknek megfelelően beállítani.

Ebben a cikkben részletesebben tárgyaljuk az egyetlen fitneszét, beleértve annak jó hírnevét és az általa eladott három futópadot. Megvizsgáljuk azt is, hogy a futópad használata hogyan hasznos lehet az egészségre.

Márka áttekintése

Az egyetlen fitnesz azzal kezdődött, hogy fitnesz termékeit a szállodai csoportoknak, köztük a Hilton Hotels, az Omni Hotels és a Hotel Monaco eladásával. Ennek eredményeként a berendezés elsősorban a szobában történő felhasználáshoz vagy a kis fitneszközpontokhoz alkalmas.

A vállalat ezután a termékek közvetlenül a fogyasztóknak történő eladására költözött-mind online, mind tégla- és habarcs kiskereskedők, például a Dick Sportcikke révén. Az egyetlen fitnesz számos fitneszeszköz -darabot biztosít, köztük:

 • edző kerékpárok
 • fitnesz szőnyegek

márka hírneve

A közzététel idején a Sole Fitness besorolása 3,6 csillag van az 5 -ből a TrustPilot -on.

Pozitív vélemények azt állítják, hogy a vállalat ügyfélszolgálata haladéktalanul válaszol az e -mailekre és a kérdésekre. Más értékelők a futópadokat jó minőségűnek és könnyen összeállíthatók és használhatók. A vásárlók azt is megjegyzik, hogy az egyetlen fitnesz fitneszfelszerelése kényelmes módja annak, hogy otthon edzhessenek, mondván, hogy hasonló előnyöket kapnak, mint egy edzőteremben.

A negatív vélemények megemlítik az egyetlen fitnesz termékek összeszerelését, és több kommentátor kijelenti, hogy az egyetlen fitnesz futópadjának különböző részein lyukak nem állnak össze. Mások aggodalmát vetnek fel a vállalat által használt anyagok miatt. Egyes recenzensek kijelentik, hogy az egyetlen fitnesz termékeinek részei az összeszerelés során vagy csak kis felhasználás után szakadnak el.

Más értékelők aggodalmakat vetnek fel a vállalat ügyfélszolgálatával kapcsolatban. Számos vásárló azt írja, hogy hosszú szállítási késleltetéseket tapasztalt, és nem tudtak kapcsolatba lépni az egyetlen fitneszkel. Mások kijelentik, hogy az ügyfélszolgálati csapat haszontalan volt a visszatérítések és a visszatérítések feldolgozásakor.

Products

Az egyetlen fitnesz több futópad -modellt árusít. A társaság ingyenes 30 napos próbaidőszakot kínál mindenkinek, aki egyetlen futópadot vagy bármilyen más testgyakorlatot vásárol.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az író nem tesztelte ezeket a termékeket. Minden információ kutatási alapú.

egyetlen f63 futópad

Az egyetlen F63 futópadnak Bluetooth csatlakozás, USB -port és egy integrált táblagép -tartó található. Az egyének felszámolhatják eszközeiket, miközben az edzésük során csatlakozhatnak a fitneszprogramokhoz és a szórakoztató lehetőségekhez.

Ennek a terméknek a legnagyobb sebessége 12 mérföld/óra (mph), 3,0 lóerős (HP) motor és 15 szintű lejtő. Hat előre beállított programmal érkezik. Az LCD képernyőn van egy negyed mérföldes pálya funkciója, és méri a sebességet, a lejtést, az időt, a távolságot, a kalóriát, az impulzust és a tempót.

A társaság kijelenti, hogy a futópad párnás flex suttogó fedélzete szelíd az ízületeken. További funkciók közé tartozik a stop kapcsoló, a lassú indítás és a biztonságos reteszelési szolgáltatások, amikor nem használja.

A futópad súlya 254 font (LB), és felhasználókat is befogad, amelyek akár 325 font súlyúak is. 66 hüvelyk (in) magas, 82 hosszú és 35 széles. Ez a termék kerekeket is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az egyszerű mozgatást.

A futópad a következőkkel érkezik:

 • 1 éves munkaerő-garancia
 • 3 éves garancia az alkatrészekre, az elektronikára és a fedélzetre
 • Élethosszig tartó garancia a keretre és a motorra

üzlet most

egyetlen f80 futópad

Ez a modell beépített hangszórókat, Bluetooth-kapcsolatot, USB-t, USB-t tartalmaz Port és egy integrált tabletta. Az egyének ezeket a funkciókat használhatják zenét, stream programokat vagy eszközöket tölthetnek, miközben edznek.

Az egyetlen F80 futópadnak 3,5 lóerős motorja van, ami azt jelenti, hogy elérheti a 0,5–12 mph sebességet. Az egyének beállíthatják a lejtést 15 különböző szintre. A futópad hat előre beállított programmal, két testreszabható edzésprogrammal és két pulzusprogrammal érkezik.

Ez a modell párnás flex suttogó fedélzetet is tartalmaz. A kartámaszok vezérlései megkönnyítik a felhasználók számára a beállítások megváltoztatását. A konzol megjeleníti a sebességet, a lejtést, az időt, a távolságot, a kalóriát, a tempót és az impulzust. Ezenkívül ennek a modellnek a pulzusszám -megfigyelése van.

A futópad súlya 278 font, és képes befogadni azokat a felhasználókat, akik akár 375 font súlyúak is. Ez 66 magas, 82 hosszú és 37 széles.

Egyetlen fitnesz ajánlatok:

 • 2 éves munkaerő-garancia
 • 5 éves garancia az alkatrészekre és az elektronikára
 • Egy életre szóló garancia a fedélzeten, a motoron és a kereten

üzlet most

egyetlen tt8 futópad

Az egyetlen TT8 futópad integrált Bluetooth technológiával, beépített hangszórókkal, a a a a a) tabletta rack és egy USB -port, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zenét vagy stream programokat hallgassanak.

Ez a modell, amely szerint a cég sima, csendes utazást biztosít, 4,0 lóerős motorral és 12 mph sebességgel rendelkezik. Két motor a futópadot 15 különböző lejtési szintre és hat csökkenési szintre veszi. A TT8 hat standard programmal, egy egyedi programmal és két pulzusszámmal rendelkezik.

Az egyetlen TT8-nak 10,2 hüvelykes konzolja van, és a kartámaszok vezérlőelemei vannak az edzés könnyű változása érdekében. További funkciók közé tartozik a beépített ventilátorok, a pulzusszám és a pulzus mellkasi heveder.

A futópad súlya 322 font, és képes befogadni azokat a felhasználókat, akik akár 400 fontot is súlyoznak.

A cég kínál:

 • 2 éves munkaerő-garancia
 • 5 éves elektronikára vonatkozó garancia
 • Egy életre szóló garancia A fedélzethez, a motorhoz és a kerethez

üzlet most

alternatívák

Az egyedüli futópadot figyelembe vevő emberek más lehetőségeket is felfedezhetnek, ideértve a következőket is:

 • NordicTrack futópadok: Ez a cég két futópadot kínál, amelyek online vásárolhatók. Ezeknek a modelleknek változó lejtője, interaktív személyre szabott edzése, különféle edzők és beépített intelligens érintőképernyők vannak.
 • Horizon futópadok: A cég stúdió sorozatának futópadja stúdióórák és intervallumok edzése, míg a Go sorozatú futópadok különféle funkciókat kínálnak, amelyek minden fitneszszintű emberek számára alkalmasak.
 • Schwinn ellipszisek: Az ellipszisek kardiovaszkuláris edzést kínálnak, amely hasonló a futáshoz, de alacsony hatással. Az alacsony hatású testmozgás javíthatja a kardiovaszkuláris és a fizikai fitneszt anélkül, hogy túl nagy nyomást gyakorolna az ízületekre. A Schwinn ellipszisei mozgatható kormányzókkal, több lejtőbeállítással és különféle beépített programokkal rendelkeznek, amelyek megfelelnek a különböző fitneszszintű embereknek.

futópadok és egészség

A rendszeres fizikai aktivitás nélkülözhetetlen a fizikai és mentális egészség szempontjából. A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) kijelenti, hogy a rendszeres testmozgás elősegítheti a 10 korai halálesetek 1 megelőzését, és csökkentheti a súlyos egészségügyi állapotok, például a rák és a szívbetegség kockázatát.

A testmozgás az emberek számára is előnyös lehet:

 • A depresszió és szorongás kialakulásának kockázatának csökkentése
 • Az alvásminőség javítása
 • Segítő elérik és fenntartják a mérsékelt súlyt. Idősebb felnőttekbe esik
 • A gondolkodás, a tanulás és az ítélkezési készségek megőrzése éles

Tudjon meg többet a testmozgás egészségügyi előnyeiről.

futópadok lehetővé teszik az emberek számára, hogy otthonról vegyen részt a fizikai aktivitásban. Ezenkívül a kutatások azt mutatják, hogy a futópadoknak számos egészségügyi előnye van.

Egy állatkísérlet azt találta, hogy a hosszú távú mérsékelt futópadhasználat elősegíti a patkányok stressz-coping mechanizmusait. 32 hét alatt a kutatók megvizsgálták az állatok stresszes helyzetekre adott válaszát a futópadon történő edzés előtt és után. Az eredmények jobb teljesítményt mutattak a testmozgás után. A kutatók azt sugallják, hogy a futópadok hasonló stressz-coping mechanizmusokat kínálhatnak az emberekben.

Egy kilenc egészséges hímből álló, 2021 -es kis tanulmány azt sugallja, hogy a futópadok hatékony módja a zsírok oxidációjának elősegítésére, az a folyamat, amellyel a test a zsírt éget. A kutatók megvizsgálták a futópadok, ellipszisanyagok és evezős gépek hatásait. A futópadon történő edzés nagyobb zsír -oxidációhoz vezetett, mint a többi berendezés használatával.

Ezenkívül a 2017. évi kutatások azt mutatják, hogy az emberek tovább futhatnak és magasabb pulzusszámot tapasztalhatnak, ha választhatják meg, amit hallgatnak egy futópad használata közben. A szerzők megjegyzik, hogy a természet hangjait hallgató résztvevők boldogabbnak érezték magukat, mint azok, akik hallgatták a saját zenéjüket. Az otthoni használatra szolgáló futópadok gyakran lehetővé teszik az emberek számára, hogy meghallgassák a saját zenéjüket vagy szórakoztatását, ami segíthet nekik fitnesz céljaik elérésében.

Összegzés

A futópadok kényelmes módot kínálnak az emberek számára az otthoni fizikai aktivitás előnyeinek megszerzéséhez. A fizikai aktivitás hozzájárulhat számos egészségi állapot, például a 2. típusú cukorbetegség és néhány rák kialakulásának kockázatához.

Az egyetlen fitnesz számos futópadot kínál online vásárláshoz. Mindegyik futópadnak változó lejtője és számos olyan funkciója van, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy zenét hallhassanak vagy programokat nézzenek. A

orvosi hírek ma szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és egyesületekből származnak. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a szerkesztői politika elolvasásával.